Uvod
  Aktualno
  Članarina 2017
  Članarina 2018
  Članarina 2020
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Aktualno Natisni stran
 

Spominska plaketa PZS tudi Aleksandru Čičerovu
17.12.2019

Planinska zveza Slovenije je na svečani podelitvi v Laškem 7. decembra 2019 podelila svečane listine PZS 11 zaslužnim posameznikom, spominske plakete PZS 25 planincem ob življenjskih jubilejih, šest priznanj vodstva PZS za posebne dosežke ter priznanje častni član PZS, s katerim se je poklonila sotvorcu slovenske himalajske zgodbe Tonetu Škarji za življenjsko delo, ki obsega dolgoletno delo v planinski organizaciji in izjemne dosežke, ki dvigajo ugled slovenskega alpinizma doma in v tujini.

Med prejemniki SPOMINSKE PLAKETE PZS, ki jih Planinska zveza Slovenije podeljuje ob življenjskih jubilejih svojim najzaslužnejšim članom za njihovo dolgoletno zvesto in izjemno uspešno delo je bil tokrat tudi naš član, nekdanji predsednik društva Aleksander Čičerov.

Iz kratke predstavitve nagrajencev (za 70 let): Aleksander Čičerov (PD Onger Trzin) za obsežno delo najprej v PD Viharnik in kasneje v PD Onger Trzin, za organizacijo in izvedbo nešteto enodnevnih in večdnevnih izletov in za čas, ki ga je kot prostovoljec poklonil planinstvu.

Več o prireditvi si lahko preverete na strani https://www.pzs.si/novice.php?pid=13924.

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.