Uvod
  Aktualno
  Članarina za leto 2023
  E-trgovina
  Upravni odbor
  Pravilniki, obrazci
  Kontakti
 
   Odseki
Mladinski
Markacijski
Propagandni
Vodniški
Naravovarstveni
Športno-plezalni
 
  Najavljeni izleti
  Članki, zanimivosti
  O Trzinu in Trzincih
 
   Zgodovina društva
  Spominska soba
  Zgodilo se je ...
 
   TV Onger
  Povezave
  Fotogalerije
 
Natisni stran
 

Mladina in gore 2010

Pozdravljeni!

Trzin je kraj - pravzaprav druga najmanjša občina v Sloveniji -, ki se severovzhodno od Ljubljane stiska pod obronke kraškega osamelca Ongra. Odtod torej izvira nenavadno ime domačega planinskega društva.
A kljub temu, da se včasih 'pohvalimo' z 'majhnimi stvarmi' (po površini majhno občino, majhnim planinskim društvom, nenazadnje v šali celo omenimo po rasti ne ravno visokega župana ...) pa imamo tudi nekaj velikih stvari.
Za marsikoga sicer ne najbolj pomembna stvar na svetu - za nas pa kar precej - je tudi osvojitev štirih naslovov državnih prvakov v državnem tekmovanju 'Mladina in gore'. In če vemo, da so trzinski mladi planinci v preteklih dvajsetih tekmovanjih poleg štirih zmag osvojili po enkrat tudi drugo in tretje mesto ... no, potem smo lahko na svoje mlade planince ponosni.
Tako na najboljši način 'majhno društvo' delajo 'veliko' ...

Ker je sistem tekmovanja tak, da zmagovalec pripravi naslednje tekmovanje, nas je torej spet, že tretjič, doletela 'čast' organizirati tekmovanje v našem kraju. Kaj vam pripravljamo, katere informacije potrebujete ... vse to in še več boste v naslednjih tednih lahko prebrali na tej podstrani, ki je namenjena 21. državnemu tekmovanju 'Mladina in gore', ki bo 16. januarja 2010 v Trzinu.

Predstavitev tekmovanja
Novice
Rezultati
Fotogalerije in videoposnetki
Sporočila za mentorje
Sporočila za novinarje
Sporočila za donatorje, sponzorje
Ali veš

© PD Onger Trzin. Dovoljeno povzemanje strani s pripisom vira.